De danske nyheder, du ikke får nok af

De danske nyheder, du ikke får nok af

Danmark er et skandinavisk land i Nordeuropa med en befolkning på 5,7 mio. Danmark har den højeste indkomst pr. indbygger i verden, og det er også et af de lykkeligste lande i verden.

Det danske sprog er afledt af oldnordisk og kan spores tilbage til omkring 800 e.Kr., hvor det blev etableret som et adskilt sprog fra svensk og norsk af kong Harald Blåtand.

De danske nyheder, du ikke får nok af

De danske nyheder kan du ikke få nok af

Danmark er et lille land, men det har stor indflydelse på verden. Det er Legos fødested og København, en af de mest beboelige byer i Europa. Danmark er også kendt for sin progressive socialpolitik og banebrydende arkitektur.

Her kan du læse mere om tid til avis.

Du kan læse meget mere om et abonnement på Kristeligt Dagblad her.

The Danish News er en engelsksproget hjemmeside med historier om Danmark, oversat fra danske mediekilder som Politiken og DR Nyheder. Målet er at give læserne et engelsksproget perspektiv på problemstillinger i Danmark og udlandet, som er relevante for danskere, der bor eller arbejder i udlandet.

Dansk Kultur

Danmark er et land i Nordeuropa, der deler grænser med andre skandinaviske lande, samt Tyskland og Polen. Det er det mindste nordiske land efter areal og befolkning, men det har det højeste BNP pr. Danmarks kultur er forankret i nordisk kultur, men den har også indflydelse fra germansk kultur på grund af dens tætte bånd til Tyskland.

Danmarks kultur kan anses for at være lidt af et paradoks, fordi selvom de er kendt for at være et af de lykkeligste lande i verden, har de nogle af de højeste depressionstal. De har en gennemsnitlig levetid på 81 år, hvilket gør dem til en af de længstlevende befolkninger på Jorden.

Danmark er et meget sekulært land, hvor kun omkring 25 % identificerer sig som religiøse.

Hvorfor immigranter og expats bør holde øje med de danske nyheder

Danmark har de seneste år indtaget en hård holdning til indvandrere. Regeringen har skåret i ydelserne til indvandrere og flygtninge og indført en såkaldt 'ghettopakke' for at tackle integrationsproblemerne i nogle af Danmarks fattigste områder.

Derfor er det vigtigt for immigranter og expats at holde øje med de danske nyheder.

Sådan ser forskellige lande på Danmarks politik for indvandring og asylansøgere

Danmark er et land, der har taget imod flygtninge i lang tid. Den har også taget imod flygtninge fra Syrien og andre lande. Den danske regering vil sikre sig, at de ikke tager mere ind, end de kan klare. Så Danmark har ændret deres politik for immigration og asylansøgere.

Danmark forsøger at begrænse antallet af flygtninge, der kommer til landet, ved at stramme op på reglerne omkring asylansøgere. Danmark forsøger også at få andre EU-lande til at tage mere ansvar for flygtningekrisen.

Danmarks regering ønsker at stoppe med at modtage nye asylansøgere, der ikke har "en realistisk chance for at få asyl."